Världsledande hovsalva

Produkt och historik

alosin har tillverkats sedan 1950. Det oförrändrade receptet är baserat på de alla bästa råvaruingredienser som står att finna. Genom åren har alosin blivit ett mycket uppskattat preparat bland hovslagare, veterinärer och hästar. Vi har ett stadigt växande återförsäljarnät och du kan hitta alosin i de flesta butiker som säljer häst och ridartiklar.

alosin är framtagen specifikt för hästen men användas också med fördel som spensalva på kor, till smörjning av trampdynor på husdjur och skötsel av läderartiklar, så som sadlar och seldon m.m.

alosin tillverkas och marknadsförs av Torbjörn Eriksson. All försäljning sker genom vårt återförsäljarnätverk.

Om du är intresserad av att bli återförsäljare är du välkommen att kontakta oss.

Alosin
Tången 1
441 94 Alingsås
Tfn: 0703 10 09 82
e-post: es.nisola@ofni

Hallfingern Nordsterns behandling med alosin (nov-aug)

Innan behandling

Under behandling

Efter behandling

Att smörja hovarna sägs torka ut dem, men det finns en salva som fungerar – alosin. Minst tre ggr i veckan ska man smörja med alosin, har provat det i fyra månader nu och det gör underverk!

Guds gåva till fula hovar. ALLA borde seriöst ha alosin hovsalva. Det fungerar som ett balsam för hovarna. Och nej det fungerar inte som hovoljor som stänger vattnet ute och som blir en ond cirkel som du måste använda hela tiden. En otroligt prisvärd salva som går att använda till mycket annat!

Alosin | Tången 1 | 441 94 Alingsås | Tfn: 0703 10 09 82 | Epost: es.nisola@ofni

Pin It on Pinterest